Hive5 opent tweede co-working space in Etterbeek

Hive 5 B.V.B.A. heeft een tweede co-working ruimte van 800 m² in Brussel geopend onder de naam Hive5 Merode.

Gelijktijdig introduceert het bedrijf het concept "het bureau op aanvaag", dat, naast huisvesting, ook voorziet in een brede waaier van diensten (administratie, marketing, social media, ...) die de persoonlijke en professionele ontwikkeling bevorderen.

Hive5 opende in 2016 zijn eerste co-working ruimte - groot 1.200 m², inmiddels met 600 m² uitgebreid - in het gebouw van Securex aan de Sint-Michiels-Warande in Etterbeek. Hive5 is overigens een joint-venture tussen Securex en IPM. Bedoeling is het concept en het merk over heel België te verspreiden.

Het Hive5-concept rust op vijf pijlers, met name instapklare werkruimtes (gedeeld dan wel privé), flexibele abonnementsformules, aan elke activiteit aanpasbare werkruimtes, animatie van de ondernemers-community en, ten slotte, aanvullende en gedeelde diensten die de professionele en persoonlijke ontwikkeling bevorderen. De nieuwe co-working space vond een onderkomen in de gebouwen van persgroep IPM, die in juli 2019 als aandeelhouder mee in Hive 5 stapte.

Hive5 Merode bevindt zich te 1040 Brussel, Gebouw IPM, Frankenstraat 79 (2de verdieping).

Meer info: 0491/63.93.50 of http://www.hive5.be.