KBC en iController zetten samen in op beter credit management

KBC Bank N.V. (Brussel) zet een samenwerking met software-bedrijf iController B.V.B.A. (Gent) op met het oog op een beter credit management. De bank zal de iController-software voorstellen aan klanten die hun credit management beter willen organiseren. De samenwerking dient om klanten te helpen bij het optimaliseren van hun cashflow.

Credit management is bij veel bedrijven nog een heel tijdrovend en inefficiënt proces, waardoor ze heel wat cashflow en derhalve ook investeringsmogelijkheden mislopen.

De software van iController helpt bedrijven om hun credit management-proces efficiënter en overzichtelijker te maken zodat openstaande facturen sneller kunnen worden geïnd en er meer werkkapitaal beschikbaar blijft om de groei van de onderneming te ondersteunen. De software helpt credit controllers bij het opvolgen van betalingen en het inschatten van risico's. Het systeem geeft bijvoorbeeld aan wanneer en naar wie er aanmaningen moeten worden gestuurd of wanneer het bedrijf verdere stappen moet ondernemen om het openstaand saldo te innen.

Meer info: 09/222.58.98 of http://www.icontroller.eu.