Celonis lanceert AI-gebaseerde operationele toepassing voor finance-afdelingen

Celonis, specialist in geavanceerde AI process mining en process excellence software, lanceert de volgende generatie van zijn platform, waardoor klanten en partners sneller doelgerichte operationele applicaties kunnen ontwikkelen.

Het bedrijf onthulde ook nieuwe operationele applicaties op zijn AI-gedreven platform, waaronder Accounts Payable voor finance-afdelingen in alle organisaties. Deze toepassing biedt organisaties, inzonderheid de financiële afdelingen, inzicht in geldstromen op het gebied van facturatie.

De Operational Applications combineren de process mining software-producten van Celonis met de bedrijfscontext, artificial intelligence (AI) en automatisering om aldus haperingen en frictie in processen te detecteren. De applicaties stellen slimme acties voor die tot het gewenste resultaat zullen leiden.

De Operational Applications worden ondersteund door real-time Data Connectivity, dat Celonis in staat stelt om gegevens uit traditionele (bron)systemen, zoals SAP en Salesforce, te halen en deze in real-time te analyseren.

Meer info: http://www.celonis.com.