NGRAVE ontwikkelt elektronische crypto-wallet met hulp van Comate

Samen met Comate B.V.B.A. (Leuven), imec en KULeuven heeft starter NGRAVE.IO N.V. (Antwerpen) de elektronische crypto-wallet ZERO ontwikkeld.

De elektronische crypto-wallet van NGRAVE.IO N.V. (Antwerpen) beschikt over een geïntegreerde camera en vingerafdruk-scanner waardoor end-to-end beveiliging voor asset-eigenaars tegen crypto-hacks en beveiligingsinbreuken mogelijk wordt. Vrijwel elke crypto-hack ging totnogtoe gepaard met het stelen van de privé-sleutel van asset-eigenaars.

De bestaande oplossingen op de markt slagen er niet in die privé-sleutels onzichtbaar of onvindbaar te houden. Dat komt omdat ze direct on-line worden gegenereerd of vroeg of laat aan een on-line verbinding worden bloot gesteld. Daarom ontwikkelde NGRAVE de off-line elektronische crypto-wallet ZERO, met camera en vingerafdruk-scanner op de achterzijde. De ontwerp- en engineering-specialisten van Comate onderzochten de materiaaleigenschappen en technologietoepassingen om de productprestaties en het gebruiksgemak te verbeteren.

Het ZERO hardware-toestel kan privé- en publieke sleutels van een blockchain wallet 100% off-line genereren, volledig “air-gapped”. Ze zijn daarom immuun voor on-line aanvallen op afstand. Daarnaast introduceert de ZERO de “NGRAVE Perfect Key”, een bijzonder geavanceerde sleutel die het onmogelijk maakt voor derde partijen – inclusief NGRAVE – de juiste waarde ervan te raden.

De “Perfect Key” laat tevens een uiterst veilige back-up en een nieuwe recovery-methode toe bij verlies van zowel het hardware device als de back-up.

Meer info: http://www.ngrave.io.