2East Benelux introduceert "mobiele handgel-dispensers"

Start-up 2East Benelux B.V. (Gent) pakt uit met een totaalpakket waarbij medewerkers met kleine vaten (12,4 liter) ontsmettingsalcohol op hun rug, klanten kunnen servicen en de juiste dosis ontsmettingsproduct op een veilige en contactloze manier op handen kunnen aanbrengen. Per uur kunnen per medewerker 1.250 klanten worden bediend. Het concept richt zich naar locaties waar veel volk voorbij komt (tuincentra, warenhuizen, doe-het-zelf zaken, …).

2East Benelux is een samenwerking tussen drie Belgische ondernemers, met name Ellen Rigaux (zaakvoerder First In line, dat op projectbasis voornamelijk aan evenementen en festivals medewerkers toelevert en support op het vlak van stockbeheer, beverage en management biedt), Christophe Barbé (zaakvoerder ID International Travel & Events, actief in de reis- en evenementensector, voornamelijk B2B) en Tijs Vandenbroucke (zaakvoerder Nasty Mondays (festivals, concepten en parties) en uitbater van evenementenhal Radar in Lokeren.

Samen ontwikkelden ze eerder al een concept rond mobiele verkoop van dranken tijdens sportevenementen of op event-locaties. De toestellen voor de mobiele verkoop van dranken worden nu aangewend om andere liquide middelen, zoals alcoholgels, te verdelen.

Meer info: 02/888.24.44 of http://www.2east.be.

Meer sectornieuws

Agenda