KBC Bank verrijkt mobiele app met voetbalbeelden Jupiler Pro League

KBC heeft bij Eleven Sports Network voor een termijn van vijf jaar de exclusieve rechten verworven voor het aanbieden van mobiele clips tijdens de matchen van de Jupiler Pro League ("near live clips"). Daarnaast verwierf de bankverzekeraar ook de niet-exclusieve rechten op de on-line samenvattingen van alle wedstrijden.

Zowel klanten als niet-klanten zullen vanaf eind augustus KBC Mobile kunnen gebruiken om de goals en de hoogtepunten tijdens de match én alle samenvattingen op het einde van het voetbal-weekend te bekijken. KBC Mobile is de enige app in België die dergelijke "Goal Alert" aanbiedt.

"Goal Alert" zit vervat in de prijs voor wie een betalende KBC-Plusrekening heeft. Vandaag maken meer dan 1,5 miljoen KBC Mobile-klanten gebruik van de app voor hun bank- en verzekeringsdiensten.

Meer dan 250.000 onder hen gebruiken de niet-banciare diensten van derde partijen in de app die sinds medio 2018 geleidelijk worden aangeboden (De Lijn, MIVB, NMBS, 4411, QPark, reserveren deelfiets of -wagen, bestellen dienstencheques, tanken bij Q8, ...).

Sinds december vorig jaar stelt KBC in eigen land zijn mobiele toepassingen open voor een ruimer publiek aan de eigen klanten.

Meer info: http://www.kbc.be.

Meer sectornieuws

Agenda