Polestar opent eerste "Space" in Brussel

Polestar Automotive Belgium N.V. (Brussel) heeft in Brussel een eerste Polestar Space geopend. Eerder werden soortgelijke Spaces geopend in Beijing en Oslo. Men kan er geen auto kopen - dat gebeurt on-line - maar wel informatie inwinnen, inspiratie opdoen over het merk, elektrisch rijden en alles wat daarbij komt kijken. Dit alles in een minimalistisch en innovatief kader.

Polestar is het gemeenschappelijke elektrische performance merk van Volvo Car Group en moederbedrijf Zhejiang Holding. Als nieuwkomer op de Belgische markt sinds begin dit jaar onderscheidt Polestar zich onder meer door zijn unieke, volledig digitale retail model waarin de klant steeds centraal staat. Geïnteresseerden kunnen, na een zelf ingeplande afspraak, bepalen wanneer zij in de Polestar Space fysiek langs komen om met een product expert te spreken.

De eerste testritten voor consumenten worden vanuit de Polestar Space georganiseerd. De eerste Polelstar Space in België bevindt zich rechtover Tour & Taxis te 1000 Brussel, Akenkaai 39. Bijkomende Polestar Spaces zitten in de pijplijn op centraal gelegen locaties in Antwerpen, Gent en Luik.

Erkende Polestar Service Partners tekenen voor het onderhoud van de Polestar-wagens. Het gaat om een aantal zorgvuldig geselecteerde Volvo-partners, die speciaal door Polestar getraind en gecertificeerd zijn. In Brussel is dit Sterckx-De Smet dat als investeerder van de Polestar Space in Brussel optreedt. Bij onderhoud wordt de wagen thuis of op het werk bij de klant opgehaald en na afloop teruggebracht. Wereldwijd hoopt Polestar dit jaar nog veertig Spaces te openen.

Meer info: 0800/707.08 of http://www.polestar.com.