Steak-restaurant Carcasse opent in 2024 tweede vestiging in Knokke-Heist

Carcasse, het steak-restaurant van slager Hendrik Dierendonck en chef-kok Timon Michiels, maakt zich op voor de opening van een tweede vestiging in Knokke-Heist, begin 2024. Carcasse, gevestigd in Sint-Idesbald, werd eerder dit jaar bekroond tot het op drie na beste steak-restaurant ter wereld en het beste in Europa.
De tweede locatie, aan het Oosthoekplein in Knokke-Heist, is een lang gekoesterde wens van Dierendonck en Michiels. Volgens hen is de beslissing om hier een tweede vestiging te openen een weloverwogen keuze.
In lijn met het succesvolle concept in Sint-Idesbald, zal Carcasse in Knokke-Heist dezelfde kwaliteit, menu en unieke ervaring bieden. Carcasse wil zich blijven onderscheiden door te focussen op hoogwaardige gerechten die perfect samen gaan met groenten, in plaats van de standaard frietjes met saus. Daarnaast blijft het restaurant trouw aan zijn "kop-tot-staartfilosofie", waarbij alle delen van het dier worden gebruikt, met een focus op dierenwelzijn en zonder verspilling.

Hoewel de exacte openingsdatum nog niet is vrijgegeven, wordt verwacht dat het restaurant begin 2024 zijn deuren zal openen.
Meer info: 058/51.72.49 of https://www.carcasse.be.
CARCASSE B.V.
Voor u geselecteerd
Kort de voordelen van een abonnement...
Belangrijk nieuws te delen?
Ontvang Leads voor 19€/mnd
- Ontvang automatisch info over leads, klanten, concurrenten en partners
- Alle data en artikels staat voor u beschikbaar
- Maandelijks opzegbaar
Wilt u meer bedrijven bereiken?
Word dan dVO Reach en promoot uw bedrijfsverhaal bij 50.000 beslissers.