GoTennis van start met on-line tennisclub

Start-up GoTennis lanceert de allereerste echte on-line tennisclub. In minder dan vier klikken kan men een tennisspel regelen via gotennis.eu. De start-up hanteert geen abonnementsformule, wel een pay-when-you-play concept. Op deze manier wil GoTennis, dat over verschillende tennisterreinen per stad beschikt, het tennis naar het digitale tijdperk brengen en een grote community de kans geven om altijd en overal te spelen. Hiervoor maakt het bedrijf gebruik van bestaande infrastructuur, via samenwerkingen met tennisclubs, en transformeert het pulbieke ruimtes in tennisterreinen zogenaamde "urban courts".

GoTennis zorgt ervoor dat de leden toegang hebben tot zoveel mogelijk terreinen, zelfs tijdens piekuren tussen 18.00 en 19.00 u. Om een spel te boeken, geeft men op de GoTennis-app aan waar men wil spelen. Het intelligente systeem stelt meteen een aantal spelers van hetzelfde niveau voor en een beschikbaar terrrein op het gewenste tijdstip. Men kan dus spelen waar en wanneer men wil.

GoTennis, dat deel uitmaakt van accelerator Start it @KBC, mikt op een community van 370.000 leden en 50.000 spelletes per maand binnen vijf jaar. Via de integratie van artificial intelligence wil de start-up zijn technologie verder ontwikkelen en meer innovatieve diensten aanbieden.

Meer info: 0485/21.36.04 of http://www.gotennis.eu.