Dubbele overname voor Destiny

Aanbieder van cloud communicatie-oplossingen Destiny N.V. (Zaventem) neemt IT101 (Asse) en Meritel (Sint-Denijs-Westrem) over. IT101 is gespecialiseerd in cloud-beveiliging. Meer dan 160.000 gebruikers in tien landen vertrouwen op de oplossingen van het bedrijf. Zowel op het gebied van klantenportfolio, strategische visie en internationalisering is er een mooie "match" tussen IT101 en Destiny.

Meritel is dan weer een B2B telecom provider die al geruime tijd op de Belgische markt actief is en een ruimte klantenportefeuille in het KMO-segment opbouwde. Als gevolg van de overname kunnen de Meritel-klanten naar het cloud-platform van Destiny migreren. KMO's hebben op vandaag immers nood aan flexibele en schaalbare cloud communicatie-oplossingen.

Met de twee overnames groeit Destiny's omzet naar 28 miljoen euro. Het bedrijf voert momenteel onderhandelingen in het buitenland. Indien die met succes worden bezegeld, zou de omzet snel richting 50 miljoen euro kunnen doorstoten en Destiny ook in verschillende landen fysiek positioneren. 

Meer info: 02/401.97.00 of http://www.destiny.be.