Vandenbulcke rondt eerste fase vernieuwingsoperatie af

16/08/2018 OM 13:26 - Luc Willemijns
35e034e95ed2265deab58eeda90de058
(Tom Callewaert, refrigeration sales manager Daikin en Luk Vandenbulcke)

Vandenbulcke Confiserie N.V. (Heule), opgericht in 1949 en inmiddels met de derde generatie aan het roer, is begin dit jaar van start gegaan met de eerste fase van een reeks bouw- en verbouwingswerken die over een periode van vijf tot tien jaar worden gespreid. Eindresultaat wordt een compleet nieuw bedrijfsgebouw. Een deel van de bestaande gebouwen wordt gesloopt, een ander deel krijgt een nieuwe functie.

In de nieuwbouw van 2.200 m² komen onder meer een ontvangstruimte, een personeelsruimte en een nieuwe productiehal. De familiale KMO, die indertijd in een garage werd opgestart, produceert inmiddels jaarlijks 1 miljoen kilogram chocolade, die in meer dan veertig landen wordt verkocht.

Begin dit jaar ging de eerste fase van verbouwingswerken van start, met name de modernisering van de bestaande productiehal en opslagruimte. De oude koel- en verwarmingsinstallaties in de bestaande en nieuwe productiehal zijn van Daikin-makelij (ZEAS-toestellen). Foelec B.V.B.A. (Oostrozebeke) stond voor de installatie in.

In de nieuwe hal werd bovendien gebruikt gemaakt worden van VRV-warmterecuperatie voor de productie van sanitair warm water en de verwarming. De oplevering van de nieuwe hal vond vorige maand plaats.

Meer info: 056/36.40.80 of http://www.vandenbulcke.com.

35e034e95ed2265deab58eeda90de058
(Tom Callewaert, refrigeration sales manager Daikin en Luk Vandenbulcke)
F3010a376533b3ae6195caf4e3bee410
93b9cf1b55861d5e806d1acc7cc7ccd1
98c4176face3be9c6406639fd0aa4625

Voor u geselecteerd

Kort de voordelen van een abonnement...

Belangrijk nieuws te delen?

Cookie voorkeuren

Deze website gebruikt cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Bepaal hier welke soort cookies je toestaat.