Orange Business Services en Additiv bieden vermogensbeheer in de cloud aan

Orange Business Services en Additiv slaan de handen in mekaar. Door samen te werken willen beide bedrijven inspelen op de vraag van financiële instellingen naar digitale diensten voor vermogensbeheer. De cloud-oplossingen automatiseren vermogensbeheer en verlagen daardoor de bedrijfskosten van veel financiële instellingen. De financiële sector was ook al langer vragende partij voor het hosten van data in de cloud. De vermogensbeheerproducten van Additiv sluiten nauw aan bij de mogelijkheden die Orange Business Services biedt in de cloud.

De Software-as-a-Service producten kunnen eenvoudig worden aangesloten op de bestaande systemen van financiële instellingen.De as-a-Service producten zijn gebaseerd op Additiv's vierde generatie modulaire Digital Finance Suite (4.0), ontworpen voor de systemen van nieuwe en bestaande bedrijfssegmenten.

Het SaaS-productaanbod bevat onder meer robo-adviseurs, dashboards voor klanten en advies op het gebied van portfoliobeheer. Door deze samenwerking versterkt Orange Business Services zijn positie in de sector van de financiële dienstverlening. Zo was Orange de eerste mobiele operator die contactloze contante betalingen in Europa lanceerde.

Vorig jaar opende Orange ook een eigen bank in Frankrijk.

Meer info: 02/745.95.00 of www.orange.be.