COST Association en IWG trekken naar Manhattan Center

COST Association en IWG brengen hun kantoren in Brussel over naar het Manhattan Center, de iconische wolkenkrabber naast het Rogierplein in de Brusselse Noordwijk. Beide huurovereenkomsten werden bemiddeld door Icon Real Estate.

COST Association, de door de Europese Unie gefinancierde organisatie die samenwerking ondersteunt binnen de domeinen van de wetenschap en de technologie, ondertekende een huurcontract voor twaalf jaar voor ongeveer 3.000 m² kantoorvloer. Ook International Workplace Group (IWG), wereldwijd actief als leverancier van werkruimtes met merken als Regus en Spaces, sloot een overeenkomst voor vijftien jaar voor ongeveer 3.750 m². Eind vorig jaar nam het internationale advocatenkantoor Covington & Burling voor een zelfde periode al zowat 4.000 m² in huur. Eerder werden al huurovereenkomsten afgesloten met Vlerick, Delhaize en Basic Fit.

De renovatiewerken aan het Manhattan Center gingen eind 2017 van start en zitten op schema. Ze zullen in de loop van 2019 worden voltooid.