Nieuwste AccurioPress van Konica Minolta gebruikt 4de generatie high chroma toner

De nieuwe AccurioPress C83hc van Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V. (Zaventem) gebruikt de vierde generatie high chroma toner, waardoor grafische professionals de kleuren op hun gekalibreerde schermen nauwkeuriger kunnen reproduceren en printen.

Door de selecteerbare print-modus kunnen klanten kleuren in sRGB en CMYK printen. Wat u ziet op het scherm, is wat u print.

Konica Minolta maakt thans de nauwkeurigste overeenkomst in huistijlkleuren tussen de fysieke en elektronische media mogelijk. Printen op fotokwaliteit met hoge kleurverzadiging en scherpere kleurenreproductie is mogelijk met de AccurioPress C83hc evenals een superieure spot colour-reproductie in vergelijking met standaard CMYK.

Bovendien biedt de nieuwste High Chroma toner-technologie een aantal voordelen voor het milieu want deze werkt bij een lagere fixeertemperatuur dan conventionele toners en zorgt hierdoor voor een lagere CO2-print.

De AccurioPress C83hc van Konica Minolta beschikt over de IQ-501 Intelligent Quality care, die de productietijd minimaliseert via functies zoals automatische front-to-back registratie en het automatisch aanmaken van printer-profielen.

Real-time bewaking tijdens het print-proces maakt het mogelijk om tijdens het printen correcties aan te brengen, waardoor het afval en de kosten worden verminderd.

De AccurioPress C83hc is compatibel met media tot 350 g/m² en heeft een vacuüm-luchtinvoer voor een betrouwbare invoer van dik paier. De papierlengte kan tot 1300 mm worden uitgebreid.

Meer info: 02/727.08.54 of http://www.konicaminolta.be.