Twee nieuwe overnames voor Ubiqus-groep

Na twee overnames in 2018, nl. Textualis (Montreal, Canada) en Gedev (Parijs, Frankrijk), zet de Ubiqus-groep zijn groei verder met twee nieuwe overnames. Zo sluiten het Belgische bedrijf dhaxley N.V. (Herentals) en het Franse InPuzzle (Parijs) ook aan bij de Ubiqus-groep.

Dhaxley werd opgericht in 1989 en telt talrijke klanten in de auto-, medische- en technische sector. Het bedrijf kan uitpakken met zowel het ISO 9001:2015- als het ISO 17100:2015-certificaat.

Deze overname vervolledigt en versterkt de eerste transactie die de Ubiqus-groep in 2012 in België voltooide met de acquisitie van Data Translations.

Met de overname van InPuzzle versterkt de groep dan weer zijn verticale positie in luxe, lifestyle en industrie. InPuzzle staat bekend voor de kwaliteit van zijn meertalige content op het vlak van marketing en communicatie. Met een uitgebreid team van taalspecialisten, gekoppeld aan technische web- en prepress-kennis, biedt InPuzzle zijn klanten meertalige communicatiemiddelen aan die beter zijn aangepast aan hun markt.

De twee acquisities vullen het sectorale vertaalaanbod van Ubiqus aan en passen ook in de ontwikkelingsstrategie van de groep.

Meer info: 02/725.23.70 of http://www.ubiqus.be.