Nieuwe netwerkorganisatie gelanceerd voor ondernemers uit bouwsector

’t Fundament, een nieuwe netwerkorganisatie voor ondernemers uit de bouwsector, brengt alle randactiviteiten van het ondernemerschap in de bouwwereld onder één dak. Daardoor kunnen bouwondernemers volledig focussen op hun kernactiviteiten.

De organisatie wil ondernemers ondersteunen die kampen met tijdstekort en stress ondervinden omdat ze van alle markten thuis moeten zijn. Er wordt van bouwondernemers verwacht dat ze op de hoogte zijn van de financieringsmogelijkheden en subsidies, aan marketing doen en aanwezig zijn op social media, de juiste strategische visie hebben, nieuwe medewerkers zoeken en opleiden, de administratie onder controle hebben, …

De nieuwe netwerkorganisatie heeft dertig zelfstandige experten geselecteerd die specialist zijn in één of meerdere vakdomeinen zoals HR, administratie, financieel beleid, sales, marketing of communicatie. De ondernemers die deel uitmaken van ’t Fundament kunnen bij hen terecht met al hun vragen of problemen. Naast specifieke matchmaking tussen beide partijen organiseert ’t Fundament ook netwerkavonden en infosessies.

Meer sectornieuws

Agenda