Chocoladehuis Boon introduceert jeneverkogels

Chocoladehuis Boon B.V. (Hasselt), recent bekroond door Gault&Millau als "Chocolatier van het Jaar 2024 voor Vlaanderen", lanceert een uniek nieuw product in samenwerking met Fryns Distillery: de jeneverkogels. Voorts zet het bedrijf een aantal "tastings" in de Verenigde Staten op.
Na de recente introductie van nieuwe vlaaipralines, zet Chocoladehuis Boon nu de stap naar internationale markten met geplande chocolate tastings in Bandon (Oregon). Meester-chocolatier Patrick Mertens werkt daarbij samen met zijn voormalige leerling en chef van Coastal Mist, Kevin Shaw. Deze samenwerking benadrukt de diepe banden tussen beide chocolatiers, die al meer dan dertig jaar bestaan.

Tegelijk introduceert Chocoladehuis Boon in samenwerking met de Hasseltse jeneverstoker Fryns Distillery een innovatief product: jeneverkogels. Deze kogels van donkere chocolade zijn gerold in cacao-nibs en gevuld met Vieux Système-jenever. Ze werden voor het eerst gepresenteerd op het culinaire festival "Antwerpen Proeft". Vanwege de positieve ontvangst zijn deze jeneverkogels nu verkrijgbaar in een verpakking van negen stuks, zowel on-line als in de winkel van Chocoladehuis Boon.
Meer info: 011/422.199 of https://www.chocoladehuisboon.be.
CHOCOLADEHUIS BOON B.V.
Voor u geselecteerd
Kort de voordelen van een abonnement...
Belangrijk nieuws te delen?
Ontvang Leads voor 19€/mnd
- Ontvang automatisch info over leads, klanten, concurrenten en partners
- Alle data en artikels staat voor u beschikbaar
- Maandelijks opzegbaar
Wilt u meer bedrijven bereiken?
Word dan dVO Reach en promoot uw bedrijfsverhaal bij 50.000 beslissers.